Dagens bästa spel

Middlesbrough är bästa spelet på nyårsafton

Middlesbrough är på jakt efter sin femte raka seger i Championship och kan nu även välkomna mittfältarna Merouane Zemmama och Kevin Thompson tillbaka till startelvan. Enda frågetecknet är anfallaren Marvin Emnes men som dras med skadeproblem, men då Scott McDonald fortsätter att leverera och nigerianske anfallskollegan Bartholomew Ogbeche ser bättre och bättre ut för varje start kanske det ändå inte är så stort avbräck. Peterborough har skadeproblem och får klara sig utan kaptenen Grant McCann, backen Mark Little samt mittfältaren Lee Frecklington. Oddset är lite lägre än vanligt men det kompenserar Speldjävulen med att gå in lite hårdare än vanligt.

Middlesbrough – Peterborough 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.73 @ StanJames

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen