Chansliret

Tottenham får bara kryss i Swansea

Tottenham är självklart favoriter i detta möte då laget är näst formstarkast i hela Premier League efter Manchester United. Man får här vara utan Michael Dawson, Aaron Lennon, Tom Huddlestone och Ledley King, medan det är frågetecken för Sebastien Bassong och Roman Pavlyuchenko. I Swansea är Angel Rangel ett frågetecken och Steven Caulker missar matchen och ersätts av kaptenen Gary Monk. Trots att Tottenham är heta tror Speldjävulen att det kan bli tufft för laget att få med sig alla tre poängen här. Man spelade match så sent som i onsdags och kan vara lite slitna, samtidigt som Swansea är hemmastarka och endast förlorat en match av åtta hemma i år. Speldjävulen chansar med ett kryss.

Swansea – Tottenham X @ 3.60 (Bet365). Högsta odds: 3.90 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen