Chansliret

Hodgson leder West Brom till seger

West Bromwich har gått riktigt bra den senaste tiden och har två vinster och en oavgjord på de de tre senaste matcherna. Senast tog man poäng mot självaste Manchester City och nu har äntligen nigerianske anfallaren Peter Odemwingie hittat formen igen, tillsammans med Shane Long bildar han ett giftigt anfallspar. I hemmalaget är det tveksamt om mittfältaren Youssouf Mulumbu kan spela och han testas sent. Hos Everton är Marouane Fellaini definitivt borta medan mittfältskollegan Jack Rodwell är tveksam till spel. Lånet från LA Galaxy Landon Donovan är ännu inte spelklar. Speldjävulen tror att West Bromwich kan ta en ny skalp här.

West Bromwich – Everton 1 @ 2.50 (Bet365). Högsta odds: 2.63 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen