Dagens bästa spel

Speldjävulen börjar året med Sutton United som bästa spel

Vi börjar året med en match från de lägre divisionerna i engelska ligasystemet och backar Sutton United hemma mot Boreham Wood. Serien vänder nu och lagen möttes i Boreham på julafton i en match som dominerades totalt av Sutton men slutade i ett oavgjort resultat, 1-1. Boreham tog ledningen den gången och det dröjde ända till 94:e minuten innan Sutton kunde få en mycket välförtjänt kvittering. 20-årige anfallaren Joel Ledgister gjorde sin första match från start för Sutton efter sin lyckade utlåning till Hampton and Richmond och visade att han kommer att bli en stor tillgång det här året. En annan yngling som har stor potential är Harry Beautyman som återigen gjorde en mycket bra match och går en ljus framtid till mötes. Sutton är nu på hemmaplan och med tanke hur man dominerade Boreham för bara en vecka sedan så tror vi att man nu snor åt sig alla tre poängen.

Sutton Utd – Boreham Wood 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.93 @ 12Bet

Matchen avbruten p.g.a. dåligt väder – ev. insats betalas tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen