Dagens Oddsdubbel

Hull och Celtic i dubbeln

Hull har gått bra sedan Nicky Barmby tog över och trots att man har fått stryk i två matcher i rad mot tufft motstånd (Middlesbrough och Burnley) så tror Speldjävulen att formen är intakt. Nu får man dessutom tillbaka Jay Simpson och Kevin Kilbane som varit ute på lån vilket gör att man har chansen att rotera lite i laget under det tuffa spelprogram man är innne i. Målvakten Peter Gulacsi skadade sig senaste och Adriano Basso kan få starta här. Derby tog en stark hemmaseger mot West Ham senast, men motståndarna var då svårt drabbade av skador och avstängningar. Nu är det bortamatch och där är man inte lika starka, medan Hull har vunnit 7 av 11 hemmamatcher i år. Speldjävulen lirar ettan.

Celtic är riktigt bra just nu och tog en oerhört viktig seger mot Rangers i Old Firm senast. Nu är det betydligt lättare emot då man tar sig an jumbon Dunfermline på bortaplan. Hemmalaget är enormt skadedrabbat saknar inte mindre än 9 (!) spelare. Detta blir en enkel match för Celtic.

Hull – Derby 1 @ 1.80

Dunfermline – Celtic 2 @ 1.25

Dubbelodds: 2.25 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen