Chansliret

Speldjävulen ger sig inte med Doncaster

Ni som följt bloggen ett tag vet att Speldjävulen är svagt för Doncaster, jumbo i Championship. Det har hittills givit blandat utdelning men nu är det dags igen när laget tar emot Barnsley på hemmaplan i eftermiddag. Doncaster har trots sin ligaplacering gått någorlunda på hemmaplan och tränaren Dean Saunders fortsätter att värva spelare, senaste tillskotten är Damien Plessis, Mamadou Bagayoko och Habib Bamogo, det är dock tveksamt om de blir spelklara här. Det kan dessutom vara dags för senegalesen Lamine Diatta att göra debut då Habib Beye är avstängd. I Barnsley är kaptenen Jacob Butterfield skadad liksom Danny Drinkwater och Jim O’Brien, man får även klara sig utan försvararen Miles Addison som återvänt till Derby efter att lånekontraktet gått ut. Speldjävulen slänger in en chanspeng på hemmalaget

Doncaster – Barnsley 1 @ 2.50 (Bet365). Högsta odds: 2.63 @ Betfred

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen