Chansliret

Chansspel från Copa del Rey

Chansliret hämtar Speldjävulen i dag från spanska cupen eller Copa del Rey, där Racing Santander åker till Segunda B-laget Mirandes för åttondelsfinal. Racing har ryckt upp sig en hel del sedan de sparkade tränaren Hector Cuper och Juan Gonzales tog över. Nu vilar man förvisso en hel del spelare till den här matchen men ersättarna är inte så pjåkiga dom heller, bland annat förväntas man starta med argentinaren Lautaro Acosta och uruguayanen Christian Stuani på topp. Kennedy Bakirciouglü vilar efter att ha missat några träningar förra veckan p.g.a. skada. Oddset på Racing var såpass lockande att Speldjävulen slänger i väg ett litet lätt fulspel på tvåan.

CD Mirandes – Racing Santander 2 @ 3.20 (Bet365). Högsta odds: 3.57 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen