Dagens Oddsdubbel

Manchester City och Tottenham i stark dubbel

Manchester City är nog vansinnigt revanchsugna efter förlusten mot Sunderland i sista övertidsminuten senast. Då tog Roberto Mancini en chansning och vilade Mario Balotelli, David Silva och Sergio Agüero, vilket visade sig vara kostsamt – alla tre lär vara tillbaka i startelvan här. Hemmalaget har inga skador eller avstängningar och satsar hårt på tre poäng här. I Liverpool är Luiz Suarez tillbaka från avstängning och kaptenen Steven Gerrard förmodligen redo att starta sin första match på länge, det är givetvis en rejäl boost för Liverpool men Speldjävulen tror ändå man får svårt att stå emot ett taggat Manchester City.

Tottenham tar ikväll emot ett tröttkört West Bromwich som spelade en tuff match mot Everton (förlust 0-1)  för mindre än 48 timmar sedan. Hemmalaget spelade i lördags och borde således vara fräschare och får med störta sannolikhet tillbaka både Ledley King och Aaron Lennon från skada. West Bromwich får troligtvis klara sig utan både Jonas Olsson och Yousouff Mulumbu samt Chris Brunt och anfallaren Shane Long. Det här ska bara Spurs vinna och Speldjävulen tror att det blir en säker seger till slut för hemmalaget.

Manchester City – Liverpool 1 @ 1.91

Tottenham – West Bromwich 1 @ 1.33

Kombinerat odds: 2.54 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen