Dagens bästa spel

Trabzonspor är dagens bästa

Det var ingen bra dag för Speldjävulen i går och det var bara Doncaster och Celtic lyckades leva upp till förväntningarna. Spelet på Ipswich var bedrövligt och det visar bara hur svårt det kan vara att tippa i den engelska ligan när matcherna kommer så tätt som de gör runt jul och nyår. Nu är det uppryckning som gäller och i dag tror sig Speldjävulen ha ett bra spel i den turkiska ligan i form av Trabzonspor i hemmamötet med Manisaspor. Trabzonspor har Süper Ligs överlägset bäste målskyttet i Burak Yilmaz (16 mål på 14 matcher) och hans hattrick mot Orduspor senast visar att målformen håller i sig. Laget är också utslaget ur Champions League så det blir mindre matcher nu, till skillnad mot början av säsongen då laget också gick knackigt i ligan. Manisaspor har gått dåligt en längre tid i ligan efter en bra inledning. Trabzonspor startar 2012 med en vinst.

Trabzonspor – Manisaspor 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.72 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen