Dagens bästa spel

Genclerbirligi – bästa spelet den 4:e januari

Speldjävulen var länge inne på att göra Manchester United till dagens bästa spel, men efter långt övervägande föll valet ändå på Genclerbirligi i den turkiska förstadivisionen. Speldjävulen har varit mycket lyckosam med spelen i Süper Lig så här långt och det finns ingen anledning tro att att det skulle ändras i kväll. Genclerbirligi är grymt hemmastarka och har bara förlorat en enda match i år på hemmaplan och det var mot serieledande Galatasaray i början av december, man är dessutom en av ligans formstarkaste lag med fyra raka segrar i bagaget. Motståndarna Samsunspor däremot har endast plockat två poäng på bortaplan den här säsongen, är väligt formsvaga och får i kväll även klara sig utan skyttekungen från Burkina Faso, Aristide Bancé. Hemmalaget är i stort sett ordinarie och tar hemma detta utan större problem.

Genclerbirligi – Samsunspor 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.73 @ Betfred

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen