Chansliret

Kerkyra kan mycket väl skrälla mot Aris

Kerkyra började säsongen fullkomligt bedrövligt men har ryckt upp sig en hel del på slutet och vann bland annat borta i cupen med 3-0 senast. Man har även i början av transferfönstret plockat in både mittfältaren Stelios Iliadis och argentinske anfallaren Juan Eduardo Martin, båda ar spelklara och med i truppen ikväll. Motståndarna Aris är också de i ganska hyffsad form, men på bortaplan har man funnit det ganska svårt i år. Man saknar fortfarande anfallarna Nery Castillo och Danijel Ceceres samt mittfältaren Kostas Kaznaferis och en tur till Korfu kan därmed bli ganska tuff. Speldjävulen försöker med en liten slant pa hemmalaget.

Kerkyra – Aris 1 @ 3.50 (Bet365). Högsta odds: 3.52 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen