Dagens Oddsdubbel

Manchester United och Fenerbache i ovanlig dubbeltvåa

Dubbeln kändes mycket bra i går och det visade sig vara rätt då både Manchester City och Tottenham tog viktiga segrar. Manchester United fick mycket oväntat stryk av Blackburn med 3-2 hemma senast, då var Rooney på läktaren efter en blöt utekväll med Darron Gibson och Johnny Evans. Inte uppskattat av Sir Alex Ferguson med andra ord. Rooney lär dock vara tillbaka här, liksom Rio Ferdinand och Chris Smalling. United lär också vara rejält revanchsugna och då kan formsvaga Newcastle vara ett lämpligt offer. Newcastle har endast vunnit en av sina 8 senaste matcher och var rejält utspelade av Liverpool senast, här blir det förlust trots hemmaplan.

Orduspor är i riktigt usel form och har inte mindre än 7 raka förluster i ligan. Nu blir det tufft igen när Fenerbache kommer på besök och det är inte mycket som talar för hemmavinst. Fenerbache har förvisso mittfältaren Alex skadad och det är frågetecken för mittfältaren Sahin men Orduspor får klara sig utan kaptenen och näst bäste målskytten Fatih Tekke i ytterligare några veckor, samt backen Sedat Bayrak. Fenerbache är det klart bättre laget och vinner det här.

Newcastle – Manchester United 2 @ 1.67

Orduspor – Fenerebache 2 @ 1.67

Dubbelodds: 2.79 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen