Chansliret

Cambridge och Southport delar lika

Kerkyra satt fint i går till 3.50 och mycket riktigt var det Juan Martin som avgjorde tillställningen precis som Speldjävulen misstänkte. I kväll blir det ett snabbspel i Blu Square Premier i matchen Cambridge United – Southport. Både Cambridge och framförallt Southport (0-6 hemma mot Fleetwood) åkte på svidande förluster senast och båda hoppas att det bara var tillfälligheter. I hemmalaget kommer Ashley Carew tillbaka från avstängning och i bortalaget är Chris Lever tillbaka. På grund av tidsbrist, då Speldjävulen befinner sig på semester, får det här spelet mest bli på känsla och känslan säger att det här slutar i ett oavgjort resultat.

Cambridge United – Southport X @ 3.50 (Bet365). Högsta odds: 3.71 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen