Dagens bästa spel

Maradonas Al Wasl vinner i dag | Dagens bästa spel

Det gick inte med Genclerbirligi i går, trots ett massivt spelövertag lyckades man endast skapa ett fåtal heta chanser och fick nöja sig med 1-1 mot Samsunspor. I dag testar Speldjävulen med ett spel i Förenade Arabemiratens högstaliga. Al Wasl har inte gått så bra som Diego Maradona hade hoppats när han tog över laget i juni 2011. Då var målet att vinna ligatiteln, men efter ett antal mindre bra resultat ser det nu svårt ut att uppnå. Al Wasl har inte vunnit på fyra matcher, men då har man också i tur och ordning spelat mot topplagen Al Shabab, Al Ain, Al Nasr och Al Wahda. Nu är det betydligt lättare emot när man möter nästjumbon Dubai Sports Club på hemmaplan. Bortalaget har endast tagit 3 poäng på de inledande 9 omgångarna och saknar kvalitet i alla lagdelar. Al Wasl har en giftig anfallare i uruguayanen Juan Olivera som gjort 5 mål på 9 matcher i år. Nu har man även värvat den iranske landslagsmittfältaren Mohammad Khalatbari som troligtvis går rakt in i laget. Speldjävulen tycker den här eftermiddagsmatchen ser trevlig ut och tvekar inte i det skrala utbudet att göra ettan till dagens bästa spel!

Al Wasl – Dubai SC 1 @ 1.70 (Bet365). Högsta odds: 1.75 @ Expekt

OBS! Matchstart 14.00

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen