Dagens Oddsdubbel

Valencia och Toronto Maple Leafs i dubbeln

Det blir alltså en kombination och spansk cupfotboll och NHL-ishockey i dagens oddsdubbel. Fotbollsutbudet är såpass svagt att så måste bli fallet och givetvis går vi in med mycket små insatser på dessa matcher. Valencia verkar i alla fall satsa ganska hårt på cupen i år ställde upp med ett starkt manskap i 4-0 segern över Cadiz i senaste omgången. Förmodligen blir det samma sak här vilket betyder att skyttekungen Roberto Soldado startar matchen. Speldjävulen tror att det räcker mot Sevilla i kväll.

Winnpieg spelade match för mindre än 24 timmar sedan (3-7 förlust mot svaga Montreal) medan Toronto har fått en extra dag att vila efter sin 7-3 seger över Tampa Bay. Båda lagen har en hel del skador i laget och det gör att den extra vilodagen som Maple Leafs har inför matchen kan betyda mycket. Jonas Gustavsson får chansen i målet för andra matchen i rad, Speldjävulen tror på Toronto här.

Valencia – Sevilla 1 @ 1.67

Toronto – Winnipeg 1 @ 2.00

Kombinerat odds: 3.34 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen