Chansliret

Setubal kan skrälla mot Academica

Vitoria Setubal ligger först på 12:e plats av 16 lag i Portugals Primera Liga, men trots det prekära tabelläget har spelet på hemmaplan inte varit så värst dåligt så här långt. Man har endast förlorat 1 match av 6 på hemmaplan och kvällens motståndare Academica har förlorat 4 av sina 6 bortamatcher. Nu får hemmalaget dessutom tillbaka backen Igor samt mittfältaren Hugo Leal från avstängningar. Bortalaget har tappat backen Markus Berger till Ukrainska ligan och kan även få klara sig utan anfallaren Sissoko. Speldjävulen tycker att det kan vara värt ett litet smygspel på ettan.

Vitoria Setubal – Academica 1 @ 3.25 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen