Chansliret

Coventry skräller mot Southampton

Coventry har sett lite bättre ut på slutet har plockat viktiga poäng i bottenstriden av Championship. Nu får man klara sig utan Clive Platt, Sammy Clingan och Cody McDonald men får tillbaka backen Cyrus Christie från skada. Hemmalagets tränare Andy Thorn har lovat att ställa upp med bästa laget medan hans kollega i Southampton Nigel Adkins kommer att rotera i truppen och låta några av sina bänkspelare starta. Bortalaget har dessutom en hel del skador så Speldjävulen ser stor potential för hemmaseger här.

Coventry – Southampton 1 @ 3.40 (Bet365). Högsta odds: 3.75 @ Betfred

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen