Dagens bästa spel

Doncaster är dagens bästa spel

I hemmalaget kan Habib Bamogo som anlänt från Panetolikos, Mamadou Bagayoko från Giannina och Damien Plessis från Panathinaikos göra debut. De två förstnämnda är helt spelklara medan Doncaster tränaren Dean Saunders även hoppas att pappersarbetet runt Plessis övergång ska hinna bli klart i tid. El-Hadji Diouf är tveksam till spel medan George Friend och Pascal Chimbonda definitivt är borta. Heitor Ilunga har återvänt till West Ham men både Habib Beye och Herold Gouloun återkommer efter avstängning. I Notts County är det tveksamt om backarna Sam Sodje och Krystian Pearce kan spela medan Ishmel Demontagnac är avstängd och mittfältaren Gavin Mahon, backarna Stephen Hunt och Jude Stirling samt målvakten Rob Burch definitvt är borta p.g.a. skador. Notts County har inte rosat marknaden på slutet och har endast tagit en poäng på de 5 senaste matchern i ligan. Speldjävulen litar på att Doncaster gör sitt jobb här och utnämner den till dagens bästa spel!

Doncaster – Notts County 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.10 @ Betfred

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen