Dagens Oddsdubbel

Fulham och Middlesbrough i dubbeln

Fulhams tränare Martin Jol har lovat att ställa upp med bästa laget i FA Cup mötet med Charlton på Craven Cottage, det betyder att Bobby Zamora startar på topp trots rapporter om att han inte drar jämt med Jol. Mark Schwarzer, Simon Davies och Andy Johnson är dock definitivt borta. Charlton får klara sig utan målvakten Ben Hamer och tränaren Chris Powell har också antytt att han kommer att rotera i laget vilket betyder att Cedric Evina, Paul Hayes och Jason Euell kan få chansen från start. Nye anfallaren Leon Cort får inte spela då han redan tidigare spelat i cupen i år. Luktar hemmaseger lång väg.

Middlesbrough satsar fullt ut på cupen och ställer upp med bästa laget. Man har i och för sig skador på Robson, Zemmama, Arca och Bailey men får tillbaka Thompson och Martin. Bortalaget får klara sig utan viktige mittfältaren Nicky Wroe samt mittfältslånet James Wallace som återvänt till Everton. Det är också tveksamt om anfallaren Tom Bradshaw kan spela.

Fulham – Charlton 1 @ 1.50

Middlesbrough – Shrewsbury 1 @ 1.53

Dubbelodds: 2.30 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen