Chansliret

Rio Ave slår Pacos Ferreira

Ett litet lägre odds på chansliret i dag men Speldjävulen måste återigen nämna att han varit på resande fot och därför har spelen också blivit därefter. Från och med imorgon blir bättring och efter en snabb koll på långenlistan blir det nästjumbon Rio Ave som backas i hemmamötet med jumbon Pacos Ferreira. Hemmalaget har tre raka hemmasegrar i ligan och gjorde även en mycket bra match senast mot Sporting. Ferreira är mycket svaga borta och har endast tagit en poäng på resande fot den här säsongen. Dessutom har man en hel del skador, bland annat är backarna Ozeia och Tony borta samt mittfältaren Luisinho medan Felipe Anunciacao är avstängd. Det här vinner Rio Ave till över 2 gånger pengarna.

Rio Ave – Pacos Ferreira 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.14 @ 12bet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen