Dagens Oddsdubbel

Roma och Atromitos i dagens dubbel

Romas tränare Luis Enrique har äntligen fått fart på sitt manskap och har två imponerande bortasegrar mot Bologna och Napoli i bagaget. Man har inga nya skador eller avstängningar i truppen när man ikväll tar emot bortasvaga Chievo på Olympiastadion i Rom. Speldjävulen tror på hemmaseger här.

Det blir en match från grekiska ligan som får göra oddsubbeln komplett. Hemmastarka Atromitos från Aten tar sig i eftermiddag an OFI Kreta. Hemmalaget har en helt frisk trupp sånär som på backen Francisco Zuela. Atromitos gjorde en stark insats mot Olympiakos borta senast och åkte på en snöplig uddamålsförlust trots att man under långa stunder var det bättre laget. På hedmmaplan har Atromitos i år på sju spelade matcher vunnit 5 och spelat 2 oavgjorda. OFI Kreta har gått knackigt i ligan på slutet och i veckan lämnade tränaren Kaloutsaki in sin avskedsansökan – denna accepterades dock inte av klubben så han sitter kvar ett tag till. Bäste målskytten Mines Sisic är skadad och kan inte spela vilket gör att ettan känns än bättre.

Roma – Chievo 1 @ 1.62

Atromitos – OFI Kreta 1 @ 1.73

Dubbelodds: 2.80 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen