Dagens Oddsdubbel

Sutton och Bröndby i chansdubbel

”Säkra” dubbeln med Fenerbache och Arsenal satt igår och som fotbollsälskare måste man tycka det var härligt att Thierry Henry fick komma in och avgöra i sin comeback – som skrivet i stjärnorna. Det går riktigt bra för dubbelspelen för tillfället och Speldjävulen hoppas att han kan fortsätta bjuda på bra speltips och rekar. Här följer dagens dubbelfunderingar:

Sutton tog en mycket övertygande seger borta mot topplaget Chelmsford senast och har nu ett bra läge att rycka ifrån Dover Athletic i kampen om playoff-platserna. Ikväll tar man emot 19:e placerade Hampton & Richmond som har stora anfallsproblem då bäste målskytten Dave Tarpey är avstängd och unge Dan Thompson så gott som är klar för Portsmouth och inte kommer spela. Det gör att tränaren Mark Harper endast har Charlie Moone att tillgå i anfallsväg. I december hade man Joel Ledgister på ett mycket lyckat lån (4 mål på 7 matcher) men anfallaren har nu återvänt till just Sutton Utd och kan vara en av dem som avgör ikväll. Sutton ser i alla fall ut som klara favoriter här.

Att spela på träningsmatcher på ett försäsongsläger i Spanien kan givetvis vara mycket farlig, men efter att ha sett Ålesunds laguppställning ikväll mot Bröndby så får det likväl bli en chansning. Laget ställer upp med ett antal ynglingar och lämnar, förutom i försvaret och på målvaktspositionen, ute sina mest tongivande spelare. Det är givetvis klokt att även kolla hur Bröndby ställer upp, och Speldjävulen råder er att kolla lagupställningen här innan ni lägger spelet.

Speldjävulen har inte den lyxen utan får chansa lite och tro att Bröndby, som har en i stort sett skadefri trupp, ska kunna ta hem det här.

Sutton Utd – Hampton & Richmond 1 @ 1.80

Bröndby – Ålesund 1 @ 1.80

Kombinerat odds: 3.24 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen