Dagens bästa spel

Hereford vinner mot ett formsvagt och slitet Bristol Rovers

Hereford har inte direkt varit heta i år och är placerade först på 22:a plats av 24 lag i League 2 i England. Laget tog sin första seger på 10 matcher när man vann borta mot Burton Albion senast, något som gjorde tränaren Jamie Pitman mycket nöjd men inte förvånad: ”Det var en fantastisk start på det nya året men om jag ska vara ärlig så var det bara vad jag och grabbarna förväntade oss. Vi har spelat väldigt bra de senaste 4-5 veckorna utan att få betalt och det var bara en tidsfråga innan vi skulle vinna igen” sa Pitman. Klubben har förstärkt laget ytterligare i dagarna i och med köpet av mittbacken Kern Miller från Barnsley, han är spelklar till mötet med Bristol Rovers hemma på Edgar Street ikväll. Man har även gjort klart med anfallaren Nathan Elder från Hayes & Yeading samt förlängt lånen med Blackpoolmittfältaren Tom Barkhuizen och Fulhamanfallaren Richard Peniket.

I Bristol Rovers ser det värre ut och man har gått väldigt tungt på slutet och har fyra raka förluster i ligan. Det gjorde att tränaren Paul Buckle fick sparken efter bara sju månader vid rodret och ersattes av assisterande tränaren Shaun North. Inte nog med det så spelade Rovers en tuff match i FA Cupen mot Aston Villa i lördags (förlust 1-3) och kan vara slitna här, medan Hereford har fått vila i över en vecka. Skadeläget ser inte heller så ljust ut för bortalaget och det är osäkert om skyttekungen Matt Harrold, som missade matchen mot Aston Villa i helgen, kan spela. Målvakten Scott Bevan är ett annat osäkert kort medan backen Adam Virgo och mittfältaren Wayne Brown definitivt är borta.

Speldjävulen tycker att det är såpass mycket som talar för hemmaseger här att han utropar Hereford till dagens bästa spel och hoppas på en vändning i denna kategori ikväll!

Hereford – Bristol Rovers 1 @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.35 @ Betsafe

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen