Chansliret

Samsunspors nyförvärv avgör direkt

Samsunspor har inte gått bra i ligan på sistone och har bara vunnit en av sina 17 (!) senaste matcher. Det har gjort att Samsunspors klubbledning insett att något måste göras om man inte ska åka ur Süper Lig i år. Det var helt enkelt dags att öppna plånboken och inte mindre än 4 spelare presenterades på en presskonferens i går. Det är inga dussinlirare vi snackar om heller utan grekiske anfallaren Theofanis Gekas har hämtats från Eintracht Frankfurt, Ugur Boral från Fenerbache, Murat Ceylan från Gaziantepspor och Serdar Özkan från Ankaragücü. I kväll tar man hemma emot Ordauspor som inte är i mycket bättre form de, eller vad sägs om en seger på 13 matcher. Speldjävulen tror att nyförvärven kan avgöra till hemmalagets fördel ikväll.

Samsunspor – Orduspor 1 @ 2.25 (Bet365). Högsta odds: 2.35 @ Betsafe

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen