Dagens Oddsdubbel

Al-Shabab och Athletic Bilbao i dubbelspelet

Al-Shabab åker till Khobar i eftermiddag för match mot Al Quadisiya. Al Shabab har vunnit alla sin 6 bortamatcher i år men har nu tre avgjorda matcher på rad hemma och står på tur för seger. Speldjävulen tror att belgaren Michel Preud’homme leder sitt Shabab, som är skadefritt, till en ny bortaseger ikväll.

Shabab liras ihop med Athletic Bilbao som ikväll har cupmatch mot Segunda B-laget Albacete. Tränaren Marcelo Bielsa säger att klubben satsar på cupen och ska göra allt gå vidare. Man har med sig 0-0 från första åttondelsfinalsmatchen i Albacete och Bielsa har lovat att skicka ut bästa laget på banan ikväll. Det betyder bland annat att Fernando Llorente kommer att starta på topp. Speldjävulen är säker på hemmaseger här.

Al Quadsisiya – Al Shabab 2 @ 1.57

Athletic Bilbao – Albacete 1 @ 1.29

Dubbelodds: 2.03 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen