Chansliret

Atromitos hemmaslår Aris i chansliret

Atromitos är mycket hemmastarka och ligger för närvarande så högt upps om en femteplats i grekiska högstaligan. I kväll är det cupmatch mot bortasvaga Aris och det mesta tyder på att hemmalaget kan ta en ny skalp här och avancera till kvartsfinal i grekiska cupen. Tränaren och f.d Englandsproffset Giorgos Donis ser positivt på uppgiften och hoppas att man går än bättre i år än förra året då man förlorade i finalen. Aris är nog bättre än tabelläget visar (9:a) men laget fortsätter att underpresterar, framförallt på boratplan. Speldjävulen tror och hoppas att det blir en ny hemmaseger här då tränare Donis lovat att ställa upp med bästa laget.

Atromitos – Aris 1 @ 2.10 (Bet365). Högsta odds: 2.20 @ Betfred

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen