Chansliret

Almere City sänker AGOVV | Chansliret

Riktigt bra dag igår då alla rekar satt, hoppas att ni ryggade!!

Almere City ser bra ut för att kunna börja vårsäsongen med en bortaseger då man tar sig an hopplösa jumbon AGOVV i kväll. Hemmalaget har varit rent ut sagt bedrövliga i år och endast lyckats plocka 5 poäng på 16 matcher under vårsäsongen. Det har gjort att man tagit in ett antal spelare på provspel, samtidigt som man har värvat tillbaka backen Stanley Tailor (inte spelklar ikväll) från Omonia Aradippou och mittfältaren Hayri Pinarci från Vitesse.

Almere City har stärkt upp försvaret med backen Gianluca Nijholt från Utrecht och har en giftig anfallare i form i Thijs Sluijter. Almere har spelat en vänskapsmatch i det nya året, 0-1 förlust mot Ajax, och är nu redo för att ta årets första seger. Speldjävulen tror att det blir redan ikväll.

AGOVV – Almere City 2 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.13 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen