Dagens bästa spel

Dordrecht är dagens bästa spel!

Dordrecht avslutade höstsäsongen på ett strålande sätt med segrar i fyra av de fem avslutande matcherna. Allt såg ut att vara guld och gröna skogar tills man fick redan på att tränaren Theo Bos hade fått cancer i bukspottsskörteln, en av de farligaste typerna av cancer, med stor dödlighet. Bos har naturligtvis fått ledigt på obestämd tid och laget kommer nu istället att ledas av Virgil Breet tillsammans med Rody Hoegee och Delano Hill. Klubben har lovat att göra allt för att stötta Bos och hans familj och spelarna dedikerar kvällens match mot Telstar till honom. Dessutom rapporteras det att det kommer att komma fler fans än vanligt till arenan för att visa sitt stöd för klubben och för Theo Bos. Det är därför tämligen säkert att laget inte vill förlora och man har inga skador i truppen, den enda som saknas är backen Maouna Amevor som är avstängd. Dordrecht är dessutom stärkta av de två lånespelare man har fått in under transferfönstret. Det handlar om den mycket spännande 19-årige mittfältaren Shabir Isoufi från Feyenoord samt duktige kantlöparen Wouter de Vogel från ADO Den Haag. Den sistnämnda lämnade faktiskt kvällens motståndarlag Telstar för Den Haag efter förra säsongen, men har inte riktigt fått chansen i Den Haag i år och tar nu ny sats i Dordrecht.

Bortalaget Telstar har truppen intakt men imponerade inte under höstsäsongen och ligger för närvarande på en 15:e plats i tabellen. Man var framförallt svaga på bortaplan där man bara lyckades skrapa ihop 6 poäng på 8 matcher, varav båda var segrar mot bottenlag. Nej, här känner Speldjävulen att hemmalaget har en mycket god chans att ta en ny trepoängare och samtidigt hylla Theo Bos på bästa sätt.

Dordrecht – Telstar 1 @ 1.62 (Bet365). Högsta odds: 1.68 @ 188bet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen