Dagens Oddsdubbel

PSV och Celta Vigo i dubbeln

PSV träningsspelar i eftermiddag mot Kaiserslautern i träningsturneringen i La Manga. För holländarna handlar den här matchen inte om att lufta unga spelare eller spelare strax utanför startelvan, nej här är det bästa laget som gäller. Man saknar förvisso vasse anfallaren Dries Merten men annars är laget i stort sett ordinarie. Det betyder att både Andreas Isaksson och Ola Toivonen startar. Kaiserslautern åkte på en riktig stjärnsmäll i söndags då man förlorade med hela 1-5 mot Belgiska Gent man vann i och för sig mot Algeriska MC Alger i veckan men det verkar ändå inte som formen är riktigt där ännu. Speldjävulen tror på PSV.

Dubbeln kompletteras med ett spel på Celta Vigo hemma mot jumbon Gimnastic Tarragona. Celta avslutade höstsäsongen starkt och ligger på femte plats när serien nu drar igång igen. Gimnastic avslutade inte alls bra och det är inte mycket som talar för att det blir bättre nu.

PSV Eindhoven – Kaiserslautern 1 @ 1.80 OBS! Matchstart kl. 16.00

Celta Vigo – Gimnastic 1 @ 1.36

Dubbelodds: 2.45 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen