Chansliret

Blackburn kan skrälla mot Fulham

Även om Speldjävulen återigen var lockad av ett spel på Doncaster igen så blir det istället Blackburn som får den äran att vara chansspelet i dag i hemmamatchen mot Fulham. Blackburn får tillbaka en rad viktiga pjäser till matchen, Paul Robinson, Junior Hoilett, David Dunn och Christopher Samba är alla tillbaka efter skada. Det är givetvis ett otroligt lyft för hemmalaget och chanserna till seger ökar därmed markant.
Fulham har gått bra på slutet och får nu dessutom tillbaka Andy Johnson och Simon Davies, målvakten Mark Schwarzer är dock fortfarande skadad så David Stockdale fortsätter i målet. Speldjävulen hoppas dock att Fulhams notoriskt dåliga bortaform håller i sig och att Blackburn tar en välbehövlig seger här!

Blackburn – Fulham 1 @ 3.00 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen