Dagens bästa spel

Cercle Brügge är dagens bästa spel!

Cercle Brügge avslutade väl inte höstsäsongen på bästa sätt precis och tog endast en seger på de fyra sista matcherna innan uppehållet. Man ska dock ha i åtanke att motståndet var tämligen tufft och förlusterna kom mot topplagen Kortjik, Gent och Genk. Nu har man en betydligt enklare uppgift på pappret när man tar emot svaga Westerloo på hemmaplan. Brügge har också gjort två spännande värvningar under uppehållet i mittfältarna Andréa Mbuyi-Mutombo från Standard Leige och William Carvalho från Sporting Lissabon. Motståndarna Westerlo är näst sist i tabellen och har stora skadeproblem. Förstemålvakten Bart Deelkens, försvararna Thiago Cardoso, Geoffrey Cabeke, Joris Van Hout, Gunther Vanaudenaerde samt bäste målskytten Shlomi Arbeitman och brasilianske anfallskollegan Marcao saknas alla ikväll på grund av skada. Man får förvisso tillbaka en eller två spelare men det ser ändå tungt ut, framförallt då man är ett fullständigt bedrövligt bortalag med endast två ihopskrapade poäng på nio matcher under höstsäsongen. Speldjävulen tycker ettan känns mycket bra och går in med en ganska hård insats.

Cercle Brügge – Westerlo 1 @ 1.62 (Bet365). Högsta odds: 1.70 @ Expekt

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen