Dagens Oddsdubbel

Derby och Huddersfield i fin dubbel

Derby County har överraskat alla i år och har häng på kvalplatserna till Premier League. Man var hela ligasystemets bästa lag runt jul och nyår (segrar mot topplagen West Ham, Leeds och Hull) och fortsatte på den inslagna vägen då man tog sig vidare i FA Cupen via en hemmaseger mot Crystal Palace förra veckan. Dagens motståndare Coventry gick också bra i helgdagarna men fick stryk av ett decimerat Southampton i cupen senast. Nu, timmarna före match, blev det också klart att bäste målskytten Lukas Jutkiewicz är klar för Middlesbrough (lån). Man har förvisso värvat Alex Nimely på lån från Manchester City men har fortfarande kaptenen Sammy Clingan och ytterbacken Jordan Clark skadade. Det finns också frågetecken för backarna Richard Wood och Chris Hussey, medan Clive Platt förmodligen kan spela. Det här vinner Derby!

Huddersfield har förmodligen hela Englands hetaste målskytt i Jordan Rhodes. Anfallaren har i år gjort 25 mål på 21 matcher och gjorde inte mindre än 5 (!) senast i 6-0 vinsten borta mot Wycombe. Formen är det alltså inget fel på och laget har inga nya skador eller avstängningar. Borta laget får klara sig utan anfallaren Robbie Simpson då han är på lån från just Huddersfield. Nathan Clarke, också på lån från Huddersfield, har återvänt och missar således matchen. Speldjävulen räknar med att Jordan Rhodes avgör detta i ett tidigt stadium

Derby – Coventry 1 @ 1.91

Huddersfield – Oldham 1 @ 1.57

Dubbelodds: 3.01 @ Bet365

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen