Chansliret

Cesena kan ta Novara hemma

I dagens chanslir blir det Cesena som får förtroendet. Hemmalaget har ingen smickrande resultatrad, men motståndet har varit tufft på sistone och senast fick man klara sig utan både målvakten Antonioli och anfallaren Adrian Mutu. Båda är tillbaka här och truppen är nu så gott som skadefri. Novara ligger placeringen över Cesena men har haft stora problem med målskyttet på slutet och har nu värvat 32-årige Giuseppe Mascara för att lösa problemen. Speldjävulen tror inte att han är rätt man för jobbet och backar Cesena för hemmavinst i eftermiddag. Det blir bara en liten insats här dock.

Cesena – Novara 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.05 @ Intertops

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen