Dagens bästa spel

Nacional de Madeira är dagens bästa spel!

Nacional har tappat ett par viktiga spelare i början av det 2012, både backen Felipe Lopes (Wolfsburg) och mittfältaren Luis Alberto (Braga) har lämnat klubben. Det är bara det att man faktiskt har spelat bättre sedan de lämnade, först vann man med 3-0 borta mot Gil Vicente och föjlde upp det med en imponerande match borta mot Sporting i Cupen. Slutresulatet där blev 2-2 efter att Sporting kvitterat i 95:e minuten, då ska det också tilläggas att Nacional fick spela sista halvtimmen med 10 man sedan Marcio Madeira blivit utvisad.
I dag tar man sig an bottenlaget Uniao Leiria på hemmaplan och har Nacional lite problem i försvaret så har Leiria det sju resor värre. Tränaren Manuel Cajuda tycker nog att han har världen (och klubbledningen) emot sig när man först säljer backarna Maykon, Diego Gaucho och André Almeida i slutet av förra året och nu får förstemålvakten Gottardi och försvararen Patrick skadade. Sedan tidigare är dessutom en annan försvarare, Hugo Alcantara, också  borta p.g.a. skada.
Det enda som egentligen talar emot en vinst för Nacional är att man spelade en tuff match mot Sporting i onsdag och att Leiria fått vila ett par dagar extra. Det tror dock Speldjävulen att lirarna i hemmalaget klarar och utnämner Nacional till dagens bästa spel!

Nacional – Uniao Leiria 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 1.97 @ 12bet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen