Dagens Oddsdubbel

PAOK och Juventus i dubbeln

PAOK har i kväll en lämplig uppgift då man tar sig an Ergotelis på hemmaplan. Bortalaget har förvisso en ganska fin resultatrad på sistone, men då har motståndet också varit mittenlaget Panionios och de två bottenlagen Levadiakos och Doxa Dramas. Nu är det alltså betydligt tuffare emot och då man dessutom är ett bedrövligt bortalag är det inte mycket som talar för att man får med sig några poäng hem från den här matchen. PAOK har förvisso tappat sin näst bäste målskytt, anfallaren Vieirinha till Wolfsburg, men har fortfarande kvar skyttekungen Stefanos Athanasiadis. Dessutom är man väldigt starka på hemmaplan och ska nog kunna plocka hem det här.

Juventus har gått väldigt bra på slutet trots ett par riktigt tuffa matcher. Nu blir det lättare när man får Albin Ekdal och Sebastian Erikssons Cagliari på besök. Bortalaget har varit lite upp och ner på slutet men mot topplagen har man haft svårt att plocka poäng. Hemmalaget får klara sig utan skadade anfallaren Quagliarella och avstängde backen Chiellini, men man har lånat in vasse anfallaren Marco Borriello från Roma så det här ska nog gå vägen ändå.

PAOK – Ergotelis 1 @ 1.53

Juventus – Cagliari 1 @ 1.33

Dubbelodds: 2.03 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen