Dagens Oddsdubbel

Italiensk dubbel

Pescara har bra chans att slå Verona på hemmaplan ikväll då bortalaget inte har mindre än fem ordinare spelare på skadelistan. De som inte finns tillgängliga är försvararen Francesco Cangi, mittfältarna Gennaro Esposito, Emil Hallfredson (tidigare i MFF) och anfallaren Juan Gomez Taleb, dessutom är backen Domenico Maietta avstängd. Pescara är helt ordinarie och har dessutom förstärkt med danske mittfältaren Matti Lund-Nielsen från Nordsjälland. Man är också ett våldsamt bra hemmalag och har på tio hemmamatcher i år 8 vinster, en oavgjord och en förlust.
Verona är inte direkt fy skam dom heller eller vad sägs om 9 vinster och en oavgjord på de tio senaste ligamatcherna. Senast pressade man dessutom Lazio ända in till målsnöret på bortaplan i cupen, men föll till slut med uddamålet. Det känns dock som om det kan vara dags för en förlust nu och Speldjävulen tror att ett helt ordinarie Pescara är förmögna att fixa detta.

Napoli är heta i år igen och ställer i hemmamatchen mot Bologna upp med ett helt ordinarie lag, sånär som på långtidsskadade anfallsesset Ezequiel Lavezzi. Man har trots detta en av hela Serie A:s vassaste anfallstrio i Cavani, Hamsik och Pandev. Bortalaget Bologna vann förvisso senast hemma mot Catania men har en hel del skadeproblem och saknar ikväll Kone, Diamanti, Lorisa och Portovano (avstängd). Att man skulle få några poäng med sig hem från Neapel känns ytterst otroligt.

Med tanke på att Verona trots allt är ett mycket kompetent lag, håller Speldjävulen nere insatsen.

Pescara – Verona 1 @ 1.91

Napoli – Bologna 1 @ 1.33

Dubbelodds: 2.54 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen