Chansliret

Willem II kan skrälla borta mot Maastricht

Maastricht avslutade höstsäsongen på ett bedrövligt sätt med två riktigt tunga förluster mot PSV Eindhoven i cupen (1-6) och i ligan hemma mot Den Bosch (1-4). Man har inte förstärkt truppen under upphållet utan istället tappat två spelare i Boateng och Ingrao. Dagens motståndare Willem II var lite upp och ner innan juluppehållet, men har gjort ett riktigt intressant nyförvärv då man lyckats locka till sig anfallaren Marc Höcher från ADO den Haag. Höcher utsågs till ligans bästa spelare förra året, då han smällde in 15 mål på 34 matcher för Helmond Sport. Han har dock inte riktigt lyckats ta en plats i den Haag och går nu tillbaka ner i Jupiler League för att få fart på karriären igen. Speldjävulen tror att Höcher kan vara tungan på vågen och lägger in ett litet smygspel på Willem II.

MVV Maastricht – Willem II 2 @ 2.70 (Bet365). Högsta odds: 2.87 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen