Dagens bästa spel

Leicester är dagens bästa spel!

Det verkar inte som det gav någon effekt att sparka Sven-Göran Eriksson från Leicester och de flesta börjar nog snart inse att beslutet var något förhastat. Laget gick trots allt ganska hyffsat i ligan under ”Svennis” men sedan Nigel Pearson tog över har det inte gått något vidare. Nu har man dock ett ypperligt läge att vända på steken och börja vinna igen när man tar emot ett skadedrabbat Nottingham Forest på hemmaplan i omspelet av FA Cupens tredje omgång. Första matchen slutade 0-0, där båda lagen hade varsin halvlek och där målvakterna spelade huvudrollerna och avlöste varandra med enastående räddningar. Till kvällens match har Nottingham återigen problem i försvaret och har inte mindre än 3 ordinarie backar borta – Wes Morgan och Brandan Moloney är skadade medan kaptenen Luke Chambers fick rött kort i förlustmatchen mot Southampton senast och är avstängd. Sedan tidigare är dessutom mittfältaren Chris Cohen och anfallaren Ishmael Miller borta p.g.a. långtisdsskador, detta gör att tränaren Steve Cotterill återigen får sätta ner mittfältaren Guy Moussi i mittförsvaret bredvid Joel Lynch. I Leicester är backarna Sol Bamba och John Pantsil på landslagsuppdrag i afrikanska mästerskapen, men man har fullgoda ersättare i Lee Peltier och Sean St Ledger, så det ska inte vara några problem. Speldjävulen tror att det kan vara dags för Leicester att vinna här och drar till med ”Foxes” som dagens bästa spel!

Leicester – Nottingham 1 @ 1.83 (Bet365). Högsta odds: 1.86 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen