Dagens Oddsdubbel

Queens Park Rangers och Espanyol i dubbeln

Queens Park Rangers är ute efter första segern under nye managern Mark Hughes när man tar sig an MK Dons hemma på Loftus Road ikväll, i omspelet i FA Cupens tredje omgång. Hughes har lovat att ändra om lite i laget från förlustmatchen mot Newcastle i söndags, det kan betyda att spelare som Fitz Hall, Tommy Smith, D J Campbell och Federico Macheda. Inga dåliga spelare alltså och Speldjävulen tror att Mark Hughes är väldigt angelägen att laget ska få lite självförtroende igen via en sger. Han har således anmält en stark trupp som bl. a. innehåller Shaun Wright-Phillips, Heidar Helguson och Jay Bothroyd. Kaptenen Joey Barton är dock avstängd och kan inte medverka medan Adel Taarabt och Armand Traore spelar afrikanska mästerskapen. Alejandro Faurlin är borta resten av säsongen med en knäskada. MK Dons gjorde det bra i förra mötet och har inga nya skador eller avstängningar. Dessutom lär man vara ganska utvilade i och med att matchen mot Carlisle i helgen blev uppskjuten. Speldjävulen tror ändå att det faktum att det skiljer två divisioner mellan lagen, att QPR har hemmaplan och ny tränare, ska fälla avgörandet här.

CD Mirandes har tagit ett par riktigt fina skalper i Copa del Rey i år och har slagit ut både Villareal och Racing Santander. Man ska dock ha i åtanke att båda sistnämnda lagen tog ganska lätt på uppgifterna och luftade en stor del av sina reservspelare mot Mirandes. Det är inte troligt att Espanyol gör samma misstag då man satsar hårt på cupen och dessutom är i bra form. Det var i och för sig inte så roliga nyheter som kom in sent i dag, då det visade sig att anfallaren Sergio Garcia har problem med knät och inte kan spela. Speldjävulen väljer att ignorera detta och tror att Espanyol ändå har kvalitet nog att vinna här.

QPR – MK Dons 1 @ 1.80

Espanyol – Mirandes 1 @ 1.40

Dubbelodds: 2.52 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen