Chansliret

St Mirren går vidare i cupen

St Mirren har gått överraskande bra i skottska Premier League i år och har bland annat slagit självaste Glasgow Rangers på hemmaplan. Sedan dess har det dock lite tyngre och man har inte vunnit på de fyra senaste matcherna. Man har dock fortsatt att spela bra och skapa chanser och hade till exempel 67% av bollinnehavet och skapade dubbelt så många chanser i bortamatchen mot Hearts senast, ändå fick man stryk med 5-2 till slut. Anfallaren Steven Thompson, som var tillbaka sist mot Hearts, gjorde mål direkt och hoppas att formen håller i sig till mötet med Hamilton i cupen ikväll.  Första mötet slutade 0-0 och St Mirren hoppas nu kunna ta sig vidare via en seger på bortaplan. Hemmalaget Hamilton är ett mittenlag i skottska andradivisionen och trots att man har två raka segrar i ligan tror Speldjävulen att man får det svårt här.

Hamilton – St Mirren 2 @ 2.10 (Bet365). Högsta odds: 2.20 @ Ladbrokes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen