Dagens Oddsdubbel

Chicago Blackhawks och Milan i dagens dubbel

Chicago Blackhawks har viktige Patrick Sharp på skadelistan men det verkar inte göra speciellt mycket då Viktor Stålberg och Dave Bolland är i den form de är i för tillfället. Båda har gjort 5 mål på sina 5 senaste matcher och än bättre blir det när Stålbergs kedjekamrater Jonathan Toews och Patrick Kane också är i prima slag. Buffalo har bedrövlig statistik på bortaplan och har i och med stjärnsmällen (0-5) borta mot Detroit senast, 9 raka bortaförluster. Man har dessutom en del problem med skador och målvakten Dwayne Millers comeback från hjärnskakning senast slutade i fiasko. Nej, här tror Speldjävulen på Blackhawks.

Blackhawks kombineras med AC Milan i cupmötet hemma mot svaga Novara. Milan lär lufta några av sina reserver men det tror inte Speldjävulen gör speciellt mycket då backupen består av spelare som Mexes, Robinho, El Shaarawy och Filippo Inzhagi. Novara ligger sist i Seria A och måste koncentrera sig mer på ligan än på cupen. Ska vi tippa att Milan vinner med 2-0 och Inzaghi visar att gammal är äldst och gör minst ett av målen?

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres 1 @ 1.74

AC Milan – Novara 1 @ 1.20

Dubbelodds: 2.09  @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen