Chansliret

Monaco kan skrälla igen

Monaco visar gryende form och vann senast borta mot Istres med 1-0. Innan dess har man också gjort bra matcher mot serieledarna Clermont och i cupen mot Ajaccio. Det verkar alltså som tränaren Marco Simone äntligen har fått ordning på sina mannar och senast var det fansens favorit Ludovic Giuly (kommer ni ihåg honom?) som avgjorde. Nu tar man sig an jumbon Amiens på bortaplan och det finns faktiskt en del som talar för att det kan bli ännu en vinst här. Hemmalaget Amiens har avstängningar på viktiga spelare som mittfältarna Benjamin Gavanon, Johann Paul och backen Jean Charles Cirilli, dessutom är algeriske anfallaren Rafik Saifi skadad. Sedan tidigare är även Mohamed M’Changama och Gregory Poirier borta. Speldjävulen tycker att det känns som ett bra skrälläge och backar Monaco för vinst.

Amiens – Monaco 2 @ 3.00 (Bet365)

Högsta odds: 3.27 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen