Chansliret

Häcken träningsvinner mot GAIS

Här blir det ett chanslir i ordets rätta bemärkelse. En tidig träningsturnering i Norge är inte direkt lättippat utan här blir det att chansa lite och gå på känsla. Häcken har i alla fall enligt tränare Peter Gerhardsson tränat bra och man ställer upp med en ganska stark startelva som innehåller Rene Makondele och Dioh Williams samt nyförvärven Andreas Drugge och Oscar Lewicki. Dessutom har man nyförvärvet från Honduras, Eddie Hernandez, som en joker på bänken. Vilket lag GAIS ställer upp med är ännu inte klart, men man kan väl tänka sig att nyförvärvet Peter Ijeh får chansen på topp.

GAIS – Häcken 2 @ 2.40 (Bet365)

Högsta odds: 2.70 @ NordicBet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen