Dagens bästa spel

Saudiarabiska Al Ahli är dagens bästa spel

När utbudet är så trist som är i dag är det väl egentligen frågan om man ska spela alls. Som Speldjävul är dock svaret givet, men i dag håller vi ner insatserna till ett minimum. Till slut fastnade Speldjävulen  för ett spel i Saudiarabiska ligan där tvåan i tabellen Al Ahli tar emot trean Al Hilal. I hemmalaget återfinns ligans skyttekung, brasilianaren Victor Simoes, som gjort hela 16 mål på 16 matcher och bildar tillsammans med Amad Ali Sulaiman från Oman, ligans bästa anfallspar. Båda rapporteras spela från start i dag och det får anses som ett mycket gott tecken. I Al Hilal har Christian Willhelmsson återvänt till klubben efter sin utlåning till Al Ahli i Qatariska ligan. I sin sista match där blev Chippen utvisad och fick en tre matcher lång avstängning vilket gör att han inte kan deltaga i dag. I motsatt riktning mot Willhelmsson har viktige mittfältaren Achille Emana (tidigare Real Betis och Toulouse) gått. Emana lämnar alltså nu Hilal för spel qatariska Al Ahli och det får anses vara ett rejält avbräck. Man har också frågetecken för backen Majed Al Marshadi som är sjukt samt mittfältaren Ahmed Al Fraidi, som tidigare sagt att han inte tänker spela några mer matcher för klubben. Han var dock tillbaka i träning i veckan, men det återstår att se om tränaren Thomas Doll låter honom spela.

Speldjävulen har på känn att Al Ahli kan plocka hem det här och i brist på annat får ettan bli dagens bästa spel.

Al Ahli – Al Hilal 1 @ 2.40 (Bet365)

Högsta odds: Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen