Dagens Oddsdubbel

Valencia och Al Ittifaq bildar dubbeln

Valencia kommer med bästa möjliga lag i dagens cupmöte hemma mot Levante. Hemmalaget lär vara ordentligt revanchsugna efter att ha åkt på en snöplig 1-0 förlust mot svaga Real Sociedad senast. Bortalaget Levante, som har överraskat alla i ligan i år, kommer till spel utan mittfältaren Juanlu och anfallaren Rubén Suárez. Dessa två har tillsammans gjort 10 mål i år, vilket är nästan en tredjedel av hela lagets målproduktion, så visst kommer de saknas. Det här vinner Valencia.

Tillsammans med Valencia väljer Speldjävulen att plocka in ännu ett spel från Saudiarabiska ligan. Al Ittifaq har gått riktigt bra på slutet och senast slog man ett så starkt lag som Al Ittihad på bortaplan. Nu är moståndet betydligt beskedligare och även om Hajer har tagit två raka segrar (mot bottenlagen Al Ansar och Al Tawoon) så tror Speldjävulen inte att man kan matcha Al Ittifaq. Argentinske anfallaren Sebastián Tagliabúe avgör.

Valencia – Levante 1 @ 1.44

Hajer – Al Ittifaq 1 @ 1.73

Dagens dubbel-odds: 2.49 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen