Chansliret

Almeria vinner borta ikväll

Almeria har ambitioner om ta klivet upp i Primera Division när årets säsong är färdigspelad. Ska detta bli verklighet måste man vinna matcher som i kväll mot bottenlaget Alcoyano. Man får förvisso klara sig utan både Dani Bautista och Hernan Bautista Bernardello, men formen är god och man har i argentinaren José Ulloa en riktigt vass målskytt, 16 mål på 19 matcher har det blivit i år. Senast bildade han ett giftigt anfallspar med svenske Henok Goitom i 4-0 segern mot Guadalajara, hattrick för Ulloa och ett mål för Goitom blev det den gången. Almeria-fansen hoppas på repris i kväll och Speldjävulen tror att man återigen får smaka på segerns sötma, trots bortaplan.

Alcoyano – Almeria 2 @ 2.38 (Bet365)

Högsta odds: 2.53 @ 5Dimes

Matchstart: 21.00

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen