Dagens bästa spel

Fortuna Köln är dagens bästa spel!

I dag letar vi oss ändå ner i tyska fjärdedivisionen, Regionalliga West, för att hitta dagens bästa spel. Fortuna Köln ligger på fjärde plats i tabellen, är ett starkt hemmalag och har fått ha sin trupp intakt under vinteruppehållet. Alla spelar är också tillgängliga till dagens match, så när som på mittfältaren Michael Kessel som är skadad. Kvällens motståndare Bochum II ligger för närvarande på en 15:e plats i tabellen och har endast tagit sju poäng på åtta bortamatcher i år. Under upphållet har kaptenen, och tillika mittfältsgeneralen, Oliver Zech lämnat för konkurrenten Lotte vilket får anses vara ett stort avbräck. Dessutom har unge anfallaren Selim Gunduz i veckan genomgått en knäoperation och är således borta från spel en längre tid. Ganska mycket altså  för att Köln vinner detta.

Fortuna Köln – Bochum II 1 @ 2.00 (Bet365)

Högsta odds: 2.09 @ 12Bet

Matchstart: 20.00

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen