Dagens Oddsdubbel

Sampdoria och Genk i dubbeln

Sampdoria tog äntligen en seger senast efter nästan en och en halv månad utan vinst. Segern togs mot inga mindre än Padova och det på bortaplan. Hemma på Marassi har man dock haft det förtvivlat svårt att få till det i år, men nu hoppas tränaren Beppe Iachini att fansen ska sluta upp bakom laget och bli som en tolfte man för spelarna. Sampdoria har gjort ett par nyförvärv under januari, bland annat har man plockat in unge tyske backen Shkodran Mustafi från Everton samt 21-årige mittfältaren Savvas Gentsoglou från AEK Athen. Mustafi går direkt in i truppen mot Livorno ikväll medan Gentsoglou får vänta ytterligare någon vecka. De bästa nyheterna för Sampdoria så här långt i år är att man fortfarande har kvar mittfältsstjärnan Angelo Palombo, hans finns med i laget ikväll.
Livorno har inte förlorat sedan man bytte tränare och Armando Madonna tog över. Ikväll blir något av ett elddop dock då man i de tidigare vinstmatcherna mött ganska svagt motstånd. Mot Sampdoria blir det betydligt tuffare och Speldjävulen tror hemmalaget grejar detta.

Genk har gått väldigt bra på hemmaplan i år och har endast förlorat en gång på 10 matcher. Formen är det inte heller något större fel på även om man bara fick 0-0 borta mot Zulte-Waregem senast. Till kvällens hemmamöte med Sint-Truiden är det bara Anthony vanden Borre av de ordinarie spelarna i truppen som är borta (avstängd av klubben).
Sint-Truiden å sin sida har verkligen fått ordning på försvarsspelet och har bara släppt in ett mål på sina fyra senaste. Man har dock förtvivlat svårt till det framåt och har under dessa fyra matcher inte gjort ett enda mål. Mycket av det beror på att man saknat sin iranske skyttekung Reza Ghoochannejhad (10 mål på 18 matcher), tyvärr för bortalaget saknas hans även ikväll. Inte heller anfallskollegan Rubin Okotie kan spela och på mittfältet saknas Gregory Christ och Christophe Bertjens.
Speldjävulen tror på en målsnål tillställning men att hemmalaget snor åt sig alla poängen till slut.

Sampdoria – Livorno 1 @ 1.80

Genk – Sint-Truiden 1 @ 1.33

Dubbelodds: 2.39 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen