Dagens bästa spel

Cardiff är dagens bästa spel!

Cardiff har tappat lite mark till toppkonkurrenterna Southampton och West Ham efter att ha visat lite stapplande form i ligan på sistone. Till dagens match mot Portsmouth är det frågetecken kring Rudy Gestede, Kevin McNaughton och Robert Earnshaw. Alla tre kommer att testas sent på matchdagen och förhoppningsvis kan alla tre spela. I Portsmouth är skadeläget mycket värre än så, backarna Aaron Mokoena och Ricardo Rocha är borta, liksom mittfältaren Hayden Mullins och anfallaren Luke Varney. Dessutom har man mittfältaren David Norris avstängd efter sitt röda kort mot West Ham senast och Hermann Hreidarsson har lämnat för Coventry. I tillägg till detta är Pompey ett ganska bedrövligt bortalag, med endast en seger och fyra oavgjorda på 12 matcher den här säsongen. Cardiff däremot är en av Championships starkaste hemmalag med 8 segrar på 12 matcher. Det här känns upplagt för en hemmaseger och Speldjävulen litar på att notoriske målskytten Kenny Miller sätter minst en strut.

Cardiff – Portsmouth 1 @ 1.80 (Bet365)

Högsta odds: Boylesports @ 1.87

Matchstart: 16.00

Resultat: 3-2 VINST!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen