Dagens Oddsdubbel

West Ham och Blackpool i stark dubbel

Hemmalaget West Ham ser ut att göra sejouren in Championship ettårig och det mesta talar för att man även står som ligavinnare när säsongen är över. Dagens hinder på vägen, Nottingham, ser allt annat än bra ut och man var verkligen bedrövliga i 0-4 förlusten mot Leicester i veckan. Man har skadeproblem i backlinjen och när nu även kaptenen Luke Chambers är avstängd känns det nästan hopplöst för Forest. West Ham å andra sidan har två raka segrar och har inga nya problem med skador eller avstängningar. Istället är det troligt att backen Adboulaye Faye kan vara tillbaka samtidigt som nyförvärvet FC Dallas, George John, förmodligen får en plats i truppen. De enda skadebekymmerna sedan tidigare är Matt Taylor och Guy Demel som ännu inte är redo för spel.
Som sagt så känns detta som en bombetta!

Blackpool får tillbaka både målvakten Matt Gilks och kaptenen Barry Ferguson till matchen mot Crystal Palace. Gilks har missat fem matcher med en ljumskskada medan Ferguson har varit avstängd. Man har dessutom värvat mittfältaren John Fleck från Glasgow Rangers och han går rakt in i truppen mot Crystal Palace. Palace har fortfarande problem med skador i backlinjen och varken Dean Moxey eller  Jonathan Williams kommer till spel i eftermiddag, Alex Marrow och Lee Hills kan dock vara tillbaka. Bortalaget har också returen i semifinalen av Ligacupen på tisdag att tänka på, så det kan hända att tränaren Dougie Freedman vilar några av sina stjärnor här. Blackpool är mycket starka hemma och vinner detta.

West Ham – Nottingham  1 @ 1.53             Resultat: 2-1

Blackpool – Crystal Palace 1 @ 1.62          Resultat: 2-1

Dubbelodds: 2.48 @ Bet365 VINST!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen